camere

sparkls_blueAsset 9

Single

Alegerea perfectă atunci când călătoriți singur în interes de afaceri sau vacanță. Vă veți simți super confortabil în această cameră mansardată primitoare cu design nordic minimalist, materiale naturale și culori liniștitoare. În timp ce vă aflați acolo, nu ezitați să aruncați o privire la piesele de artă contemporană de pe pereți, create de artiști locali.

Cosy Standard

Transformați călătoria dvs. de afaceri într-una memorabilă și începeți prin a alege camera perfectă în care să vă cazați. Această cameră dublă are un aer minimalist, luxos și natural. Vă invită să vă relaxați după o zi plină și să vă treziți dimineața odihnit și revigorat. Camera nr. 4 se află la parter, cele cu numerele 9, 10, 14 sunt camere mansardate.

Comfort

Fie că vă aflați aici pentru afaceri, excursie sau împreună cu familia, această cameră vă așteaptă cu un plus de răsfăț: posibilitatea unei băi luxoase care vă ajută să vă relaxați după o zi plină. Cât timp a trecut de când nu ați mai făcut o baie relaxantă cu spumă din belșug, lumânări și un ceai sau pahar cu vin? Această cameră dublă vă oferă tot ce e mai bun din experiența spa în confortul propriei camere. Grozav, nu?

Spacious Superior

Lucrurile simple sunt cele care transformă sejurul tău într-unul memorabil: pufoșenia unei perne, atingerea materialelor naturale, imprimeul unic de pe perete sau piesa de artă asortată, creată de un artist local. Ne place să acordăm atenție la cele mai mici detalii, astfel încât să vă simțiți tratat superb și special. Îmbrățișați vibrația naturală și sofisticată a acestei camere duble spațioase și relaxați-vă după o zi plină de întâlniri de afaceri sau călătorii.

Spacious Superior Twin

Găsiți echilibrul perfect între confort și funcționalitate în această cameră mansardată, unde puteți fi cu adevărat voi înșivă. Indiferent dacă veniți în interes de afaceri sau agrement, nu uitați să vă faceți timp pentru a aprecia interiorul natural și elegant decorat cu piese de artă contemporană, create de artiști locali.

Fabulous Deluxe

Această cameră vă tratează ca pe un membru al familiei regale. Vă va face să vă simțiți fabulos chiar și după o călătorie lungă, o zi întreagă de evenimente de afaceri serioase sau de vizite turistice, drumeții sau plimbări. Spațioasă și elegantă, confortabilă și luxoasă – exact ceea ce meritați după o zi plină. Camerele 2 și 6 sunt situate la parter, în timp ce nr. 15 este o cameră mansardată. Nr. 6 are facilități speciale pentru a acomoda oaspeții cu dizabilități. Camera nr. 2 are o canapea extensibilă pentru încă o persoană.

Premium Suite

Suita noastră premium este cea mai spațioasă dintre camerele noastre, perfectă pentru familii sau cupluri care își doresc un refugiu relaxant. Această cameră de la parter are tot confortul și luxul de care aveți nevoie pentru vacanța dumneavoastră. Aveți nevoie de un pat suplimentar pentru două persoane? Vă punem noi la dispozițe! În plus, vă puteți bucura de o baie relaxantă cu multă spumă și lumânări în timp ce restul familiei doarme.

faviconAsset 5

Strada Oltului nr. 5, Sfantu Gheorghe

jud. Covasna, Romania

+ 40 721 273 468

info@isabellahotel.ro