Két restaurált békebeli épület, ahol korszerű a kényelem és emlékezetes a vendégszeretet.

szobáink

sparkls_blueAsset 9

premium suite

Prémium lakosztályunk a legtágasabb a szobáink közül, tökéletes családok vagy olyan párok számára, akik pihentető elvonulást terveznek.

Spacious superior

Engedje át magát e tágas kétágyas szoba természetes és kifinomult hangulatának, és lazuljon el a fárasztó üzleti tárgyalással vagy utazással töltött nap után.

cosy standard

Tegye emlékezetessé üzleti útját, és kezdje a tökéletes szoba kiválasztásával. Ennek a kétágyas szobának a hangulatát minimalista dizájn és luxuskivitelű természetes anyagok kölcsönzik.

Étterem

sparkle1
A hely, ahol élmény enni: Szikra étterem.
 
Az étterem séfje, Mădălina Roman, a menü megalkotásakor az alapanyagok minőségét, egyszerűségét és valódi értékét tartotta szem előtt és mindezt a főzés iránti szenvedéllyel és mérhetetlen kreativitással társította.
 
A gasztronómiai különlegességek főként helyi alapanyagokból, illetve az étterem saját kertjének terméséből készülnek, amelyek mind ízvilágban, mind látványilag maradandó élményt nyújtanak az idelátogatóknak.

nyitvatartás

food icons1Asset 20

Csüt: 12:00 – 21:oo

Pé/Szo: 12:00 – 22:00

Vas: 12:00 – 17:00

Asztalfoglalás:

+40 741 258 646

Cím: Olt utca, 5-ös szám, az Isabella Boutique Hotel épülete

Rólunk

flowrAsset 14

Szállodánk a Keleti-Kárpátok lábánál fekvő Sepsiszentgyörgyö városában található, ahol az építészeti és kulturális örökség csodálatos tájakkal ötvöződik. Szállodánk családi vállalkozásként működik, két szomszédos, békebeli épületben létesült, melyeket gondosan újítottunk fel a kortárs kényelmi követelményeknek megfelelően, megőrizve ezek építészeti karakterét.

A békebeli idők hangulatát lépten-nyomon modern elemekkel ötvöztük, szobáink falát kortárs, helyi képzőművészek alkotásai díszítiki. Otthonos környezetet alakítottunk ki, amely tökéletes kiindulópont a Székelyföld történelmi és természeti kincseinek felfedezéséhez, vagy a környék kulturális és sportrendezvényeire látogatóknak.

faviconAsset 5

Strada Oltului nr. 5, Sfantu Gheorghe

jud. Covasna, Romania

+ 40 721 273 468

info@isabellahotel.ro