Szobák

sparkls_blueAsset 9

Single

Tökéletes választás, ha egyedül utazik üzleti vagy szabadidős céllal. Nagyfokú kényelem várja önt ebben a hangulatos manzárdszobában, amely letisztult dizájnnal, természetes anyagokkal és harmonikus színekkel teszi kellemesebbé ittlétét. A falakat kortárs művészeti alkotásokkal dekoráltuk, melyeket helyi alkotók készítettek.

Cosy Standard

Tegye emlékezetessé üzleti útját, és kezdje a tökéletes szoba kiválasztásával. Ennek a kétágyas szobának az eleganciáját és hangulatát a minimalista dizájn és a luxuskivitelű természetes anyagok kölcsönzik. Arra ösztönzi, hogy ellazuljon egy fárasztó nap után, reggel pedig kipihenten és felfrissülve ébredjen. A 4-es szoba a földszinten található, a 9-es, 10-es és 14-es szobák manzárdszobák.

Comfort

Akár üzleti, akár szabadidős vagy családi céllal érkezik, ez a szoba extra kényeztetéssel várja Önt: egy luxusfürdő lehetőségével, amely segít a fárasztó nap utáni kikapcsolódásban. Mikor volt legutóbb ideje ellazulni illatos habfürdővel teli kádban, melyet gyertyák szegélyeznek? Ez a kétágyas szoba valódi spa-élményt kínál lépésnyi távolságra. Ugye, milyen fantasztikus ez?

Spacious Superior

Gyakran a legegyszerűbb dolgok teszik emlékezetessé az ittlétét: a párna pihe-puhasága, a természetes anyagok tapintása, az a különleges tapéta vagy a hozzá illő, helyi művész által készített műalkotás. Szeretünk odafigyelni a legapróbb részletekre is, hogy Ön kiváltságosan és kiválóan érezze magát. Engedje át magát e tágas kétágyas szoba természetes és kifinomult hangulatának, és lazuljon el a fárasztó üzleti tárgyalással vagy utazással töltött nap után.

Spacious Superior Twin

Találja meg a kényelem és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát ebben a manzárdszobában, ahol igazán önmaga lehet. Akár üzleti, akár szabadidős céllal érkezik, vegye szemügyre pár perc erejéig a természetes, elegáns belső teret és a szobában található kortárs művészeti alkotást. Ez már egy eseménydús nap utáni kikapcsolódás elő lépése lehet.

Fabulous Deluxe

Ebben a szobában úgy alakítottunk ki mindent, hogy Ön fejedelmien érezhesse magát. Egy hosszú utazás, egy hivatalos üzleti esemény vagy élménydús városnézés, kirándulás, túrázás, esetleg kisebb-nagyobb séta után is mesésen fogja itt érezni magát. Tágas és stílusos, kényelmes és fényűző — pontosan az, amit egy fárasztó nap után megérdemel. A 2-es és a 6-os szoba a földszinten található, míg a 15-ös számú egy manzárdszoba. A 6-os szoba speciális felszereltséggel rendelkezik fogyatékkal élő vendégek számára. A 2-es szobában kihúzható kanapé is található egy további vendég számára.

Premium Suite

Prémium lakosztályunk a legtágasabb a szobáink közül, tökéletes családok vagy olyan párok számára, akik pihentető elvonulást terveznek. Ebben a luxuskivitelű földszinti szobában minden adott ahhoz, hogy ittléte a legnagyobb kényelemben teljen. Szüksége van egy pótágyra két fő részére? Mi gondoskodunk róla! És amíg a család többi tagja alszik, Önnek lehetősége lesz ellazulni egy illatos habfürdővel teli kádban, melyet gyertyák szegélyeznek.

faviconAsset 5

Strada Oltului nr. 5, Sfantu Gheorghe

jud. Covasna, Romania

+ 40 721 273 468

info@isabellahotel.ro